خواص معجزه آسای سیب


از همه چیز از همه جا

گلچینی ازموضوعات وتصاویر گوناگون ازهمه چیز و همه جای جهان

   خواص معجزه آسای سیب

ما همیشه این مقوله معروف را می شنویم که " خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن به پزشک بی نیاز می کند"  . شاید ما این مقوله  را گفته ای قدیمی و بیهوده تلقی می کنیم ، ولی علم جدید این مقوله را تایید می کند وسیب را دارای فواید بسیاری می داند.

 

 بیائید باهم به فواید بسیار زیاد سیب نظری بیافکنیم:

طبـق تحقیقات محقــقان، فقط به خاطر ویتامین C نیست که باید روزی یک عدد سیـب بـخوریم. دانشمنـدان خـواص ضـد سـرطانی مـواد شیمـیایی مختـلف موجـود در مـغـز وپـوست سیـب را بـررسی کـردند. و دریافته اند که این موادشیمیایی تاثیراتی بسیار بالاتر از فقط ویتامین C دارد. این مواد شیمیایی، فلاوانوئید و پـلی فنول میباشد و تحقیقی که در مجله طبیعت منتشر شده است، خواص آنتی اکسیدانه آن را بررسی می کند.

آنتی اکسیدان ها AntiOxidants:

آنتی اکسیدان ها با از بین بردن مولکول هایی که مسئول تخریب سلولها هستند و منجر به سرطان می شوند، از این بیماری جلوگیری به عمل می آورد. محققان دانشگاه کورنل در نیویورک، دریافته اند که خوردن 100 گرم سیب در روز، خواص آنتی اکسیدانه ای برای بدن تامین می کند که معادل له خوردن 1500 میلیگرم ویتامین C می باشد.

پروفسور کونگ یونگ لی، یکی از محققان این تحقیق، می گوید، "برخی از مواد شیمیایی ضد آلرژی نیز به حساب می آیند، برخی هم ضد سرطان، ضد التهاب، و ضد ویروسی هستند. الان دیگر به اندازه کافی سند و مدرک وجود دارد که با قطعیت بگوییم با خوردن یک عدد سیب در روز دیگر نیازی نیست نزد دکتر بروید."

 برای آزمایش خواص ضد سرطانی موجود در سیب، محققان از سلول های سرطانی روده که در آزمایشگاه رشد کرده بود،، استفاده کردند. آنها دریافتند که 50 میلیگرم از این مواد شیمیایی، که از پوست سیب گرفته شده است، تولید و تکثیر این سلول های سرطانی را تا %43 کاهش داده است. عصاره گرفته شده از مغر این میوه، تا %29 از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کرده است. یکی از تاثیرات مشخص تر آن زمانی است کشف شد که برخی از این مواد شیمیایی را بر روی سلول های سرطانی کبد امتحان کردند. سخنگوی انجمن تحقیقات مربوط به سرطان می گوید، "این تحقیق نشان می دهد که سیب تازه تاثیر آنتی اکسیدانه ای بالاتر از محتوی ویتامین C موجود در آن دارد. مکانیسم خواص حفاظتی میوه ها و سبزیجات هنوز مشخص نشده است و همچنین هنوز قطعاً ثابت نشده که سیب از میوه ها و سبزیجات دیگر پرفایده تر است." او توصیه می کند که افراد باید رژیم غذایی متعادلی داشته باشند که دز آن به میزان کافی از سبزیجات و میوه جات استفاده کنند.

     

     فواید سیب:

1.  افرادی که از نقرس و رماتیسم رنج می برند، باید به طور مرتب سیب بخورند چون به درمان بیماری آنها کمک می کند.  

2. خوردن دو عدد سیب در روز سطح کلسترول خونتان را تا %10 کاهش می دهد.  

3. نوشیدن آب سیب، سه بار در روز، از ایجاد ویروس در بدن جلوگیری می کند.  

4. یکی دیگر از فواید سیب برای افرادی است که مشکل معده دارند. اگر دچار مشکلات گوارشی هستید، قبل از غذا حتماً سیب بخورید.  

5. سیب رنده شده مخلوط با ماست برای از بین بردن اسهال مفید است.  

نکات:  

1. هیچگاه سیبی را که در جای خنک نگهداری نشده است را خریداری نکنید چون این میوه طی چند رو بیش از حد رسیده خواهد شد.   

2. سیب باید سفت باشد. اگر با فشار دادن انگشت روی آن تورفتگی ایجاد شود، از خرید آن خودداری کنید.  

3. سیب را در یخچال نگهداری کنید. درغیر اینصورت خیلی زود خراب خواهد شد.  

4. برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب، روی قسمت های بریده شده آن کمی آبلیمو بمالید.  

5. محققان کانادایی که روی 8 نوع مختلف سیب تحقیق میکردند، دریافته اند که نوع قدیمی سیب، که همان سیب قرمز است، حاوی مقدار بیشتر آنتی اکسیدان در پوست و مغز خود می باشد.

درسیب مواد مفید زیرنیز وجود دارد:

 

      پکتین Pectin :

 

پکتین، نوعی هتروساکارید است که در دیواره سلول گیاهی یافت می شود. پکتین ها از نظر طرز تشکیل، طول زنجیره و… بسیار متنوعند و همچنین در طرز قرار گرفتن مونوساکاریدهای تشکیل دهنده ی آنها، تنوع زیادی به چشم می خورد. این ماده از تجزیه پروپکتین به دست می آید که هنگام رسیدن میوه تولید می شود. پکتین بعداً به اسید پکتینیک تجزیه شده و در نهایت تبدیل به اسید پکتیک می شود. در طول انجام این مراحل، میوه نرم و نرم تر می شود، چون دیواره های سلول گیاهی به تدریج خراب می شوند.

میوه هایی همچون
سیب، آلو و پرتقال، حاوی مقدار بیشتری پکتین می باشند؛ در حالی که میوه های نرم از جمله گیلاس و توت فرنگی مقدار کمتری پکتین دارند.

با قرار گرفتن در محیط اسیدی، پکتین به
ژل تبدیل می شود. از این پدیده در تهیه ی مربا و ژله استفاده می کنند.
از پکتین در تهیه ی قطره های خوراکی ضد
سرفه استفاده می شود. چون این ماده قسمت بالایی نای را می پوشاند و مانع گرفتگی هایی می شود که سبب تحریک سرفه می شوند. پکتین گاهی در

ماست

 

هم وجود دارد.  

پکتین در سیب به شکل مذاب و به مقدار زیاد وجود دارد و باعث کاهش چربی خون شده و از بیماری قلبی جلوگیری می کند.
براساس پژوهشهایی که به تازگی در سازمان
Women’s Health Study در واشنگتن صورت گرفته است ، خوردن یک عدد سیب در روز موجب کاهش بیماری قلبی به نسبت 22% خواهد شد.

 

      فنول Phenol :

 

  فنول ماده ای است که کنسترول موجود درخون را کاهش می دهد و از تصلب شرایین جلوگیری می کند. 

این ماده در سیب به مقدار زیادی وجود دارد کلسترول مفید خون را نیز افزایش می دهد.

 

   ضد باکتری ها Antibacterial :

 

 در پوست سیب   ماده ای وجود دارد که باکتریهائی را که موجب پوسیدگی دندانها می شوند را از بین می برد و بهمین دلیل گفته می شود که سیب را با پوست بخورید تا دندانهای سالمی داشته باشید.

 

   مکمل های غذایی گیاهی Phytonutrients :

 


سیب مانند دیگرنباتات دارای مکمل های غذایی گیاهی است که برای محافظت مغز و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای آلزایمر و پارکینسون بسیار مفیدمی باشند.

 

 

    ویتامین سی  Vitamin C:

 

    

سیب  دارای ویتامینC است که از ابتلا به بیماری در بدن جلوگیری می کند. 

 

 

 

 مقدار کالری لازم برای بدن : 

سیب به طور متوسط دارای 70تا100 کالری لازم برای بدن است که یک چهارم کالری موجود در شیرینی ها می باشد و از افزایش وزن بدن جلوگیری می کند.

 به نظر می رسد تا اینجا موفق به اثبات یا تایید مقوله قدیمی در باره خواص معجزه آسای سیب درختی شده باشیم و اکنون چیزی برای گفتن نداریم جز اینکه به شما بگوییم اگر در یخچالتان سیب دارید تردید نکنید به سراغ یخچال بروید و یک دانه سیب بردارید و آنرا میل کنید:)

 

                                

       گستره

                           www.gostare.loxblog.com  

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نوشته شده در پنج شنبه 8 تير 1391برچسب:,ساعت 1:7 توسط حامد سایری|


قالب جدید وبلاگ پيچك دات نت